SVZ’s Horecava 2024

Horecava Schoondergang Van Zwanenburg

De Horecava, hét jaarlijkse hoogtepunt voor professionals in de horeca-industrie, heeft al meer dan 65 jaar een ongeëvenaarde reputatie als dé beurs waar vakmensen uit de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen samenkomen. Van 8 tot en met 11 januari 2024 was het weer zover, en stonden wij vol trots en enthousiasme samen met Bonna Premium Porcelain in hal 1, stand 216.

In nauwe samenwerking met Bonna Premium Porcelain introduceerden wij met trots een opvallende selectie van de meest innovatieve en modieuze producten op het gebied van hotelporselein. Deze exclusieve collectie weerspiegelt niet alleen vakmanschap en kwaliteit maar belichaamt tevens de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van hoogwaardig hotelporselein.

Gedurende de beursdagen kregen bezoekers de gelegenheid om zich volledig onder te dompelen in een wereld van smaak, creativiteit, en gastvrijheid. Genietend van verrukkelijke hapjes en verfrissende drankjes werden zij geïnspireerd door unieke presentaties. Onze gepassioneerde experts stonden paraat om inzichten te delen en advies te geven, waarbij ze de laatste trends en ontwikkelingen in de horecabranche belichtten.

Wij willen Bonna Premium Porcelain bedanken voor de waardevolle bijdrage en de fijne samenwerking maar natuurlijk een nog grotere dank aan alle bezoekers die met veel enthousiasme en interesse onze stand hebben bezocht en meegedragen hebben en dit grote succes.

Producten in dit project

Gerelateerde blogs

STORY

SVZ’s Horecava 2024

STORY

Ons MVO-beleid

STORY

Bunzl & SVZ gaan samenwerken