Bunzl & SVZ gaan samenwerken

Bunzl & SVZ gaan samenwerken

Beste relatie,

18 augustus 2022 – Vanaf vandaag zullen Schoondergang Van Zwanenburg (beter bekend als SVZ) en Bunzl Foodservice de wereld van hospitality voorzien van een uitgebreid assortiment tableware en kleinkeukenmateriaal. Van glaswerk en serviesgoed tot couverts en keukenartikelen. Voor zelfs de meest kritische chef.

Ervaring leert dat SVZ en Bunzl Foodservice de kennis en expertise hebben om een uitgebalanceerd assortiment voor de gedekte tafel in de juiste prijs kwaliteit verhouding tot in detail samen te stellen.

SvZ en Bunzl Foodservice zullen zich enerzijds focussen op het aanbieden van creatieve, innoverende en stijlvolle producten en anderzijds op ondersteuning en advies bij de conceptontwikkeling- en uitwerking waarin tableware en kleinkeuken een rol spelen.

De 2 toonaangevende leveranciers binnen de Nederlandse foodservicemarkt geloven dat juist de directe omgeving en de manier waarop eten & drinken gepresenteerd wordt dé ingrediënten zijn waarmee je het verschil kan maken in gastbeleving.

Het idee van een one stop shop voor alle non-food benodigdheden met één order – één factuur – één vrachtwagen voor de deur sluit volledig aan op gezamenlijke MVO gedachte als het op foodprint reductie aankomt.

Binnenkort zullen SvZ en Bunzl Foodservice hun toekomstvisie van het partnerschap kenbaar maken in feestelijke sfeer. Vanaf maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2023 heten zij alle horecaprofessionals van harte welkom op hun stand tijdens de horecavakbeurs Horecava (hal 1 stand 216 & 218).

Over Schoondergang Van Zwanenburg
Schoondergang Van Zwanenburg is een familiebedrijf en continu op zoek naar nieuwe trends in de wereld van buitenshuis eten en drinken. Daar hoort natuurlijk een mooi servies bij voor op tafel of het buffet. In een branche waar het voorafje in balans moet zijn met het nagerecht en waar sfeervol vraagt om praktisch. Het uitgebreide assortiment kent voldoende keuze zodat er altijd iets past bij de smaak en wensen van de klant.

Over Bunzl Foodservice
Bunzl Foodservice is een preferred internationaal outsourcing- en distributiebedrijf voor de hospitality markt; ofwel de wereld van buitenshuis eten en drinken, slapen, schoonmaken en genieten. Bunzl Foodservice ondersteunt haar klanten en partners wereldwijd met een enorme variëteit aan non-food verbruiksartikelen die van essentieel belang zijn voor het succes van hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Producten in dit project

Gerelateerde blogs

STORY

SVZ’s Horecava 2024

STORY

Ons MVO-beleid

STORY

Bunzl & SVZ gaan samenwerken