Service & onderhoud

Van preventief onderhoud tot keiharde kerncompetenties bij het verhelpen van storingen.
U heeft een leverancier nodig. Een leverancier die weet waar hij over praat, die weet wat er speelt in de branche en die als geen ander direct inzetbaar is. Met de ervaring die we in al die jaren hebben opgebouwd, met de kennis en met de kunde waar onze reputatie op is gebouwd. Het ene moment springen we in de auto en rijden wij naar u toe. Het andere moment bewaren we de rust om het juiste advies uit te brengen. Wij verhelpen uw storingen.

Service & Onderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw business altijd doordraait.

Of het nu gaat om het geven van advies over preventief onderhoud of dat we alles in het werk stellen om storingen in rap tempo op te lossen. Onze divisie ‘Service & Onderhoud’ staat voor u klaar, 365 dagen in het jaar, de complete 24 uur en alle zeven dagen per week. We lopen één trap af en raadplegen onze technische collega’s of onze eigen monteurs zijn direct de weg op, indien nodig met apparatuur dat bij ons op voorraad is.

Wij zorgen ervoor dat uw business kan doordraaien. We kennen de lopende contracten. We kennen de relevantie ervan. We weten wanneer het urgent is en hoe we de zaken moet plannen. Ook weten we hoe we het beste van diezelfde planning kunnen afwijken, als er een aanleiding of moment is dat daar om vraagt. Met eigen service-monteurs voor kook- en koelapparatuur en vaatwassystemen. Service en onderhoud bij Schoondergang Van Zwanenburg. Voorheen bekend als NEO Metaal.

Storingen oplossen

Wij hechten in het traject van Service & Onderhoud heel veel waarde aan de communicatie. U moet namelijk weten waar u aan toe bent op het moment dat service en onderhoud evident zijn. Het altijd bereikbaar zijn, is daarbij erg belangrijk. Storingen moeten snel opgelost worden. Bovendien gaat het om de juiste informatie, op het juiste moment. Soms brengen we u per mail op de hoogte, soms hangen we aan de telefoon en soms staan we bij u op de stoep. Waar in de Benelux dat ook is. Zelf wanneer u een storing heeft aan apparatuur die niet door ons is geleverd. Of dit nu kook- of bakapparatuur is, vaatspoelsystemen betreft, of koel- of vriesinstallaties. Alle afspraken houden we netjes bij, in ons ERP pakket dat voldoet aan de ISO 9001-procedure.

De sleutel voor succes

Met onze eigen installateurs en eigen ervaren STEK koelmonteurs, weten we zeker dat we er met onze eigen handen aan zitten. Schoondergang Van Zwanenburg is in het bezit van een F-gassen certificaat (volgens Europese regelgeving het certificaat om koeltechnische handelingen te verrichten).

Meld hier uw storing