Restaurant- & keukenartikelen

Alles in de directe omgeving als extra ingrediënt om van een lekkere maaltijd een geweldige ervaring te maken.
U bent food professional. Wij zijn kenners van restaurant­- & keukenartikelen. Hotel­ porselein, bestek, glaswerk, aankleding van uw couverts, buffetartikelen of keuken­ artikelen voor de professionele kok. We voeren naast ons eigen merk Grocier, nog veel meer A-merken in ons assortiment. Bovendien heeft u een ‘leverancier van A-­merk kwaliteit’ nodig. Omdat de betere kwaliteit en service zich op lange termijn altijd uitbetalen.

Restaurant- & keukenartikelen

Restaurant- & keukenartikelen

Voor een luxere of standaard (aan)gelegenheid.

Schoondergang Van Zwanenburg heeft zo’n twee-en-een- half duizend verschillende tafel-, keuken- en buffetartikelen op voorraad. Het uitgekiende, logistieke netwerk dat we hebben, maakt het ons mogelijk dat we binnen zeer korte tijd over enkele veelvouden van deze artikelen beschikken. Dan hebben we het niet in de laatste plaats over ons eigen merk Grocier. Als er één merk is dat als het ware de belichaming van onze ‘Service for Food’ is geworden, dan is het Grocier wel. Met diverse lijnen van hotelporselein, bestek, melamine, presentatie- artikelen, koksmessen en andere keukenartikelen.

Een compleet pakket geschikt voor (bedrijfs)restaurants, catering- en hospitality- services, evenementen en (zorg)instellingen. Stuk voor stuk artikelen waarmee wij onze meerwaarde tonen. Omdat we bij alles en elke opdracht het hele plaatje overzien. Daar altijd goed over nadenken. Meedenken. Zodat alles dat wij doen integraal kan worden toegepast.

Artikelen die uw gedekte tafel net dat beetje meer geven. Een fantastische inrichting van bijvoorbeeld uw uitgiftebuffet. Of wellicht het meest uitgebreide assortiment artikelen voor professionele koks. Duurzaam doordacht en altijd gefocust op een optimaal rendement. Net zoals we altijd vanuit het geheel focussen op het detail en van de details weer terug naar het complete overzicht.

Heen en weer, in- en uitzoomen. Als een goed doordachte routing. Zowel in de keuken, als om en op de tafel. Voor elke locatie of voor elk soort gelegenheid weten wij precies wat het beste past, of het nu een standaard of een luxere (aan)gelegenheid betreft. We zorgen ervoor dat de meerwaarde tastbaar is. Door de producten die we leveren. Door de manier waarop onze eigen chauffeurs de aflevering op een persoonlijke wijze komen verzorgen. Door de manier waarop we nadenken als het om een gecombineerde zending gaat.

Onze orderverwerkingsafdeling ondersteunt u met uitgebreid (product)advies, offerte-aanvragen en de begeleiding van orders zodat u alles optimaal en op de juiste tijd geleverd krijgt. En dan vergeten we bijna onze inkoopafdeling. Die door haar contacten met leveranciers, de spin in het web is met haar niet te evenaren kennis van de producten in de restauratieve markt.

Alle focus op kwaliteit en grootkeukentechniek

Jaar in jaar uit besteden we bij Schoondergang Van Zwanenburg veel aandacht en tijd aan onze leveranciers. Een beslissing aan leverancierszijde is nooit op ‘de blauwe ogen’, de bruine of de groene. Maar altijd op basis van kwaliteitsniveau en consistentie. Wij zijn altijd op zoek naar gewoon bijzonder en bijzonder gewoon!

Group 7
Group 5
Group 1
Group 6
Group 8
Group 9
Group 10
Group 11