Restaurant ’t Hooghe Water ligt direct aan de oever van de Hollandsche IJssel. De ligging en het grote terras aan het water -waaronder ook een lounge terras- zijn echte trekkers! De chef Paul Diedericks werkt met de beste seizoensproducten en tovert deze om in smaakvolle gerechten uit de Frans-Hollandse keuken.
De menukaart biedt zowel voor de vis- als vleesliefhebber een goede variëteit.
’t Hooghe Water bevindt zich aan de fietsroute langs de IJssel en is erkend ANWB Gastvrij Bedrijf.
Restaurant ’t Landhuys – Landgoed Tespelduyn
Restaurant Avans Hogeschool – Breda
Bistrot Centraal – Utrecht
Hey,
moeten we het eens over
jouw horeca-project hebben?
wist je dat wij elk meubel
zelf bouwen?
zin om van gedachten te wisselen
met een van onze ontwerpers?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van keukeninrichtingen en SVZ!