Element Hotel – Amsterdam

Element Amsterdam is het tweede Element Hotel van Europa en bestaat uit 160 eco-vriendelijke studio’s en suites uitgerust met een complete keuken. Element is in 2008 gelanceerd en mikt op short stay.

Schoondergang Van Zwanenburg heeft een aantal zaken voor het Element Hotel mogen leveren. Door middel van een adviesopdracht is er een professionele keuken tot stand gekomen. Hierbij is wat betreft de professionele keukenapparatuur gekozen voor de duurzame en efficiënte kook- en bakapparatuur van Electrolux Professional.

Een uitermate fraai detail is verwerkt in het ontbijtbuffet van Element Hotel. Hier is gekozen voor CookTek Incognito, dé relevatie op inductiegebied. Zonder boren of zagen in tafelbladen wordt een bestaand meubel in een handomdraai een compleet warmhoudbuffet.

In het Element Hotel in Amsterdam wordt verder gebruik gemaakt van het Grocier UniQue servies. UniQue is een roomwitte, strakke en complete lijn, die in alle behoeften kan voorzien. Verder is er qua bestek gekozen voor Grocier Venezia en hebben wij tal van andere keuken- en buttetartikelen mogen leveren aan dit fantastische hotel.

Producten in dit project

Gerelateerde projecten

PROJECT

Restaurant ’t Landhuys – Landgoed Tespelduyn

PROJECT

Restaurant Avans Hogeschool – Breda

PROJECT

Bistrot Centraal – Utrecht