Dit project is tot stand gekomen met Facilitair Manager van Dura Vermeer. Wij hebben de vraag gekregen om een ontwerp te maken voor een bedrijfsrestaurant. Uitgangspunt was de ruimte zo beschikbaar maken dat één cateringmedewerker de gehele lunch kan verzorgen.
Een compact bedrijfsrestaurant waar plaats is gemaakt voor frontcooking, een voorbereidingskeuken en een spoelkeuken.
Enkele van onze leveranciers met wie we hebben samengewerkt in dit project zijn Culion, MKN , Meiko en Nu-Air.
Verder mochten we zorg dragen voor de levering van de klein keukenmaterialen.
Restaurant ’t Landhuys – Landgoed Tespelduyn
Restaurant Avans Hogeschool – Breda
Bistrot Centraal – Utrecht
Hey,
moeten we het eens over
jouw horeca-project hebben?
wist je dat wij elk meubel
zelf bouwen?
zin om van gedachten te wisselen
met een van onze ontwerpers?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van keukeninrichtingen en SVZ!