Bistrot Centraal, op Utrecht Centraal Station, is het nieuwe fast casual concept van HMSHost en biedt klanten Italiaanse slowfood gerechten aan, zo veel mogelijk, van Hollandse bodem.
Bistrot Centraal is een Italiaans slowfoodconcept dat is ontwikkeld in samenwerking met The University of Gastronomic Sciences ofPollenzo in Milaan. Het bestaat uit diverse foodeilanden voorzien van een showbakkerij, café, streetfood, wijnbar en een counter met gourmetgerechten. Hier worden traditionele Italiaanse gerechten geserveerd op basis van lokale, gezonde (seizoens)producten en bereidingswijze. Behalve food for now kunnen er ook producten voor thuis worden gekocht. Het doel van Bistrot is een duurzame foodlocatie creëren met respect voor de omgeving, lokale cultuur en economie.
Bistrot Centraal beschikt over 350 zitplaatsen. Mensen kunnen er ontbijten, lunchen, borrelen, een broodje of salade on-the-go meenemen of uitgebreid dineren.
Schoondergang Van Zwanenburg heeft bijvoorbeeld Steelite Craft servies, glaswerk en alle presentatie- plus keukenartikelen hiervoor geleverd.
Restaurant ’t Landhuys – Landgoed Tespelduyn
Restaurant Avans Hogeschool – Breda
De Vreemde Vogel – Vlaardingen
Hey,
moeten we het eens over
jouw horeca-project hebben?
wist je dat wij elk meubel
zelf bouwen?
zin om van gedachten te wisselen
met een van onze ontwerpers?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van keukeninrichtingen en SVZ!