Leveranciers

Optimaliseer je grootkeuken met onze mix van kwaliteit, variëteit en advies op maat.
Leveranciers filter

Dankzij onze uitgebreide ervaring in de grootkeukentechniek hebben we diepgaand inzicht in welke merken het beste presteren in jouw grootkeuken. Daarom bieden we alleen hoogwaardige apparatuur aan in onze selectie van merken. Deze selectie omvat verschillende kwaliteitsniveaus, geschikt voor diverse budgetten en behoeften.

We staan klaar om je te adviseren bij het ontwerpen van je grootkeuken. We stellen voor om verschillende apparaten uit ons zorgvuldig samengestelde assortiment te combineren. Op deze manier creëren we de ideale combinatie die aansluit bij jouw behoeften en die het hart van jouw bedrijf sneller laat kloppen.

Leveranciers filter

Duurzaamheid

In de grootkeuken-industrie is duurzaamheid van cruciaal belang bij het aangaan van samenwerkingen met leveranciers. Als bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en levering van keukenapparatuur en -benodigdheden, is het essentieel om partners te selecteren die zich inzetten voor milieuvriendelijke praktijken en verantwoorde sourcing. Duurzaamheid is niet alleen een kwestie van ethiek, maar ook van zakelijke verantwoordelijkheid en langetermijnstrategie. Het aannemen van grootkeuken leveranciers die zich richten op duurzame methoden vermindert niet alleen de milieu-impact van onze activiteiten, maar kan ook kostenbesparend zijn op lange termijn door efficiënter gebruik van hulpbronnen en het vermijden van eventuele reputatieschade door associatie met niet-duurzame praktijken.

Bovendien kan een focus op duurzaamheid bij samenwerkingen met leveranciers ons bedrijf helpen om te voldoen aan steeds strenger wordende regelgeving en de groeiende verwachtingen van consumenten en stakeholders. Gelukkig worden consumenten steeds bewuster van de impact van hun aankopen op het milieu, en zij geven de voorkeur aan bedrijven die transparant zijn over hun toeleveringsketen en zich inzetten voor duurzame praktijken.

Klachten: gaat er iets niet goed?

Wij hechten veel belang aan een goede en transparante relatie met onze leveranciers. Daarom doen wij alles wat in ons vermogen ligt om ervoor te zorgen dat onze samenwerking voor u werkt. Elke uiting van ontevredenheid van één van de partijen waarmee wij samenwerken, zien wij als een signaal dat er mogelijk iets mis is gegaan. Het kan incidenteel voorkomen dat afspraken niet naar uw tevredenheid worden nagekomen. Als dat het geval is, willen wij dat probleem graag rechtzetten. Wij zijn een betrouwbare klant, en zullen samen met u naar een oplossing zoeken.

Vereisten leveranciers

Wanneer SVZ goederen of diensten inkoopt, worden er hoge eisen gesteld aan de leveranciers. In de realisatie van haar doelstellingen, beschouwt SVZ haar leveranciers als partners. Daarom werkt SVZ alleen met leveranciers die in staat zijn om gezamenlijk onze strategische doelstellingen te realiseren alsmede verbeteringen binnen de keten door te voeren. SVZ sluit concrete en contractuele overeenkomsten af in samenwerking met haar leveranciers. Op deze wijze legt SVZ de basis voor structurele samenwerking.  

Naast het vastleggen van specificaties voor goederen en diensten stelt SVZ ook eisen aan de leverancier op het gebied van mensenrechten, milieu, arbeidsomstandigheden en zakelijke integriteit.