Grootkeukentechniek

Ontwerpen van professionele keukens, is altijd maatwerk. Grootkeukentechniek is ons specialisme.
Steeds meer grootkeukens in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, bedrijfsrestaurants, horeca, of in scholen, kennen de professionele wijze waarop wij met grootkeukentechniek omgaan. Vanaf de eerste dag dat wij met een nieuwe keuken aan de slag gaan, merkt een opdrachtgever dat we het rigoreus anders aanpakken. Gedegen en doordacht, niet alleen naar binnen kijkend maar ook altijd afgestemd op wat er buiten de keuken aan de orde is. Zeer nauw betrokken, voor Schoondergang Van Zwanenburg de enige manier om de juiste grip op het traject te houden en de enige manier om de kwaliteit te borgen die u vraagt. Bij de start van een keukenplan denken wij direct na over de materialen die nodig zijn om het geheel te laten werken. Van het geheel naar het detail en van het detail naar het geheel. Schoondergang Van Zwanenburg is gespecialiseerd in grootkeukentechniek

In de werkplaats

Elke tafel en elk meubel bouwen we zelf. Dat zegt wat over ons bedrijf.

Eigen ontwerpers, eigen tekenaars, eigen productie, eigen planners, eigen project­ leiders, eigen installateurs, eigen monteurs, eigen service en onderhoud. Omdat het ontwerpen van professionele keukens altijd maatwerk is, heeft Schoondergang Van Zwanenburg alles en iedereen die daar een belangrijke rol in speelt, in eigen huis. Omdat we geen half werk leveren.

Grootkeukentechniek in bedrijfsrestaurants, horeca, hotels, onderwijs en zorginstellingen

Steeds meer grootkeukens in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, bedrijfsrestaurants, horeca, of in hotels, kennen de professionele wijze waarop wij met grootkeukentechniek omgaan. Vanaf de eerste dag dat wij met een nieuwe keuken aan de slag gaan, merkt een opdrachtgever dat we het rigoreus anders aanpakken. Gedegen en doordacht, niet alleen naar binnen kijkend maar ook altijd afgestemd op wat er buiten de keuken aan de orde is. Zeer nauw betrokken, voor Schoondergang Van Zwanenburg de enige manier om de juiste grip op het traject te houden en de enige manier om de kwaliteit te borgen die u vraagt. Bij de start van een keukenplan denken wij direct na over de materialen die nodig zijn om het geheel te laten werken. Van het geheel naar het detail en van het detail naar het geheel. Schoondergang Van Zwanenburg is dé grootkeuken leverancier.

Flexibel zijn waar het moet. Wat doe je bijvoorbeeld als je vandaag moet installeren en de vloer op de locatie blijkt niet klaar? Terug naar de planning en zorgen dat die opnieuw aansluit op de aangepaste planning bij de klant. Gewoon doen. Net zoals we gewoon kiezen voor de beste oplossing. Altijd voor kwaliteit kiezen. Net zoals we altijd kiezen voor merken die jarenlange service en garantie verlenen en op diverse productkenmerken zelfs ongeëvenaard zijn. De ‘Service for Food’ is bij ons geen product. Het is bij ons een cultuur, een missie, een bloedgroep zo u wilt. Het is een mentaliteit die nu eenmaal in ons zit.

Alle focus op kwaliteit en grootkeukentechniek

Om kwaliteit te leveren moet je het hele plaatje overzien. Zo kunnen we altijd vanuit het geheel focussen op het detail en van detail weer terug naar het complete overzicht. Fabricage in eigen beheer helpt daarbij. Met korte lijnen naar adviseurs en ontwerpers. Om kwaliteit en exact passende constructies te garanderen.

grootkeukentechniek

Grootkeukentechniek projecten

PROJECT

Restaurant ’t Landhuys – Landgoed Tespelduyn

PROJECT

Restaurant Avans Hogeschool – Breda

PROJECT

Bistrot Centraal – Utrecht

Brochures

brochure1

Download onze
brochure

STORY

Ons MVO-beleid

STORY

Bunzl & SVZ gaan samenwerken

STORY

Nieuwe website

Group 7
Group 5
Group 1
Group 6
Group 8
Group 9
Group 10
Group 11