FAQ

Grootkeukentechniek

InteriorWorks B.V.
tt. Vasumweg 170
1033 SH Amsterdam‍

Telefoonnummer: 020 – 635 24 40
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
BTW nummer: NL814016492 B01
Kvk: 34210614
IBAN: NL75ABNA0441633129
BIC: ABNANL2A‍

Wij leveren grootkeukentechniek voor diverse sectoren, waaronder de gezondheidszorg, bedrijfsrestaurants, horeca en scholen.

Bij Schoondergang Van Zwanenburg onderscheiden we ons door een rigoreus andere aanpak, gedegen en doordacht. We zijn nauw betrokken bij het traject en stemmen het ontwerp niet alleen af op interne keukenbehoeften maar ook op externe factoren.

Bij Schoondergang Van Zwanenburg hebben we alles in eigen huis, inclusief eigen ontwerpers, tekenaars, productie, planners, projectleiders, installateurs, monteurs, en service en onderhoud. Dit draagt bij aan het leveren van complete en hoogwaardige keukenoplossingen.

Wij blijven flexibel en passen ons aan wanneer bijvoorbeeld de locatie niet klaar is. We passen de planning aan en zorgen ervoor dat deze aansluit op de nieuwe omstandigheden.

Bij Schoondergang Van Zwanenburg denken we vanaf het begin na over de materialen om ervoor te zorgen dat het geheel goed functioneert. We gaan van het geheel naar het detail en vice versa om de kwaliteit te waarborgen.

Service & Onderhoud

Wij staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en zeven dagen per week klaar voor service en onderhoud. Of het nu gaat om advies, het oplossen van storingen, of het plannen van werkzaamheden, we zijn direct inzetbaar.

Communicatie is van groot belang. We hechten waarde aan transparante communicatie en zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de status. Of het nu via e-mail, telefoon of persoonlijk bezoek is, we staan altijd bereikbaar.

Ook als de apparatuur niet door ons is geleverd, staan we klaar om storingen op te lossen. Of het nu gaat om kook- of bakapparatuur, vaatspoelsystemen, of koel- en vriesinstallaties.

U kunt uw storing eenvoudig melden via het daarvoor bestemde meldingsformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat uw melding snel en efficiënt wordt opgepakt.

Restaurant- & Keukentechnieken

Schoondergang Van Zwanenburg levert een uitgebreid assortiment restaurant- en keukenartikelen, waaronder hotel porselein, bestek, glaswerk, couvertaankleding, buffetartikelen en keukenbenodigdheden voor professionele koks.

We hebben ongeveer twee-en-een-half duizend verschillende tafel-, keuken- en buffetartikelen op voorraad, inclusief diverse producten van ons eigen merk Grocier.

Wij tonen meerwaarde door het hele plaatje te overzien, duurzaam doordachte artikelen te leveren en altijd te focussen op een optimaal rendement. Onze producten geven de gedekte tafel dat beetje extra en zorgen voor een fantastische inrichting van bijvoorbeeld een uitgiftebuffet.

Onze orderverwerkingsafdeling biedt uitgebreid productadvies, verwerkt offerte-aanvragen en begeleidt orders om ervoor te zorgen dat alles optimaal en op de juiste tijd wordt geleverd. Onze eigen chauffeurs zorgen voor een persoonlijke aflevering.