Bedrijfskeukens

Bedrijfsrestaurants: waar medewerkers samenkomen
Als chef-kok binnen een bedrijfsrestaurant zoekt u een keuken die functioneel, efficiënt en inspirerend is. Denk aan duurzame apparatuur, een doordachte indeling voor optimale werkstromen en een ergonomische werkruimte. Bij Schoondergang Van Zwanenburg leveren wij maatwerkoplossingen, zodat uw team optimaal kan presteren. Ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan een soepele bedrijfsvoering en een inspirerende werkplek.
Hoogwaardige apparatuur

Hoogwaardige apparatuur zorgt ervoor dat maaltijden met snelheid en snel consistente kwaliteit kunnen worden bereid, vooral binnen de bedrijfscatering. Vaak moet er in ongeveer 2 uur een piek aan gasten worden bediend. Betrouwbare apparatuur is in zulke situaties onmisbaar. Daarom helpen wij u bij het maken van de juiste keuze, zodat de basis wordt gelegd voor een soepel draaiende keuken en een tevreden gastenervaring.

Efficiënte indelingen

Een efficiënte indeling is de kern voor een goed functionerende bedrijfskeuken. Wij adviseren u het bij het optimaal benutten van de beschikbare ruimte, wat de veiligheid verhoogd. Een logische routing van ontvangst, opslag, bereiding en uitgifte zorgt voor een soepele overgang tussen de verschillende werkfases. Bijvoorbeeld, een goed geplaatste spoelkeuken optimaliseert het schoonmaakproces zonder andere keukenactiviteiten te verstoren. Op deze manier ontstaat een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook kosten bespaart.

Strikte hygiëne normen
Het naleven van hygiënenormen in een bedrijfskeuken zorgt voor voedselveiligheid en versterkt het vertrouwen van klanten. Bij het ontwerpen van de keuken houden wij rekening met een efficiënte routing om kruisbesmetting te voorkomen, bijvoorbeeld door gescheiden zones voor rauwe en bereide producten te creëren. Daarnaast maken wij gebruik van hygiënisch materiaal dat gemakkelijk te reinigen is. Door te investeren in hygiëne wordt uw bedrijfskeuken veiliger, wat leidt tot tevreden medewerkers.
Opslag, koeling en duurzaamheid
Zorg voor voldoende opslagruimte en koelcapaciteit, en kies duurzame opties om de milieueffecten te minimaliseren en de operationele kosten te verlagen.
Flexibiliteit en schaalbaarheid
Ontwerp de keuken met het oog op flexibiliteit en schaalbaarheid, zodat deze gemakkelijk kan worden aangepast aan veranderende omstandigheden en groeiende vraag.

De fundamenten van een bedrijfskeuken

Een inspirerende bedrijfskeuken begint met de juiste fundamenten. Bij Schoondergang Van Zwanenburg bieden wij hoogwaardige apparatuur, efficiënte indelingen en strikte hygiënenormen. Onze maatwerkoplossingen zorgen voor een optimale flow en een inspirerende werkomgeving.
SVZ & bedrijfskeukens

Uw keuken, onze passie

Bij Schoondergang Van Zwanenburg streven we ernaar om uw keukenproject tot in de kleinste details te perfectioneren. Onze services gaan verder dan alleen het leveren van standaardoplossingen; we bieden maatwerkontwerpen die naadloos aansluiten op uw specifieke behoeften en visie.

Advies en ondersteuning

Bij Schoondergang Van Zwanenburg weten we dat bedrijfskeukens moeten voldoen aan hoge eisen op het gebied van capaciteit, efficiëntie en prestaties. Wij bieden deskundig advies om uw keuken zo te ontwerpen dat uw personeel optimaal kan presteren, zelfs tijdens piekmomenten. Of het nu gaat om een bedrijfsrestaurant of een cateringfaciliteit, wij zorgen voor een keukenindeling die gericht is op snelheid en efficiëntie.

Wanneer u contact met ons opneemt, luisteren wij met aandacht naar uw wensen en eisen. We nemen de tijd om te bespreken hoeveel gebruikers uw keuken zal bedienen, welke ruimte u beschikbaar heeft en wat uw verwachtingen zijn op het gebied van kwaliteit en levensduur van de apparatuur. We adviseren u over de beste routing en indeling om elke vierkante meter optimaal te benutten.

Onze betrokkenheid bij uw project is compleet. We beschikken over alle benodigde expertise. Van projectadviseurs en calculatoren tot tekenaars, monteurs, werkvoorbereiders en projectleiders: elk teamlid speelt een belangrijke rol in uw grootkeukenproject. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces, van het eerste advies op locatie tot de uiteindelijke installatie en bijbehorende uitleg.

Maatwerk

Wij leveren keukens die volledig zijn afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Of het nu gaat om een klein bedrijfsrestaurant of een grote bedrijfskantine, wij ontwerpen en installeren grootkeukens die aansluiten bij de dagelijkse werkroutines en het aantal medewerkers dat dagelijks wordt bediend.

Bij het ontwerpen van een bedrijfskeuken houden we rekening met de logistiek van de ruimte en de werkstromen binnen het team. Onze projectleiders meten alles nauwkeurig op en zorgen voor een indeling die ervoor zorgt dat uw medewerkers snel en veilig kunnen werken. De gedetailleerde tekening wordt gecontroleerd en goedgekeurd door onze projectleider voordat de productie start in onze eigen werkplaats in Delfgauw.

Wij bieden een duidelijke inschatting van de levertijd en deskundig advies over routing en apparatuur. Indien gewenst kunt u een demonstratie van onze producten aanvragen, zodat u zelf de functionaliteit in uw keuken kunt ervaren.

Duurzaam

Schoondergang Van Zwanenburg vindt duurzaamheid belangrijk en zorgt voor toekomstbestendige keukenoplossingen. Zo worden onze keukens vervaardigd in onze eigen werkplaats in Delfgauw, waar we uitsluitend verantwoord materiaal gebruiken. Elk meubelstuk, waaronder onderkasten en plinten, is volledig gemaakt van roestvrij staal (RVS), dat bekend staat om zijn 100% recyclebaarheid en langdurige duurzaamheid.

Daarnaast kunnen wij bedrijfskeukens zo inrichten dat gezondere keuzes worden gestimuleerd. Door een efficiënte indeling en het gebruik van hoogwaardige apparatuur wordt het eenvoudiger om verse en voedzame maaltijden centraal te stellen. Of u nu een bestaande keuken wilt uitbreiden of een geheel nieuwe bedrijfskeuken nodig heeft, wij leveren een oplossing die niet alleen functioneel is, maar ook toekomstbestendig is.

In 8 stappen naar een op maat gemaakte bedrijfskeukens

Intake & wensenbespreking
Tijdens het eerste gesprek nemen wij de tijd om uw wensen en eisen uitgebreid door te spreken. We bekijken de bouwkundige situatie en nemen eventuele plattengronden door. Als er geen plattegrond beschikbaar is, meten wij de ruimte op. Zo krijgen we samen een helder beeld van de mogelijkheden.
Ontwerp & tekening
Op basis van het intakegesprek maken wij de eerste indelingstekening. Deze bespreken we met u, zodat we eventuele opmerkingen kunnen verwerken. Het kan zijn dat we meerdere versies opstellen, totdat we samen tot een definitief ontwerp komen dat volledig aansluit bij uw wensen en de ruimte.
Offerte & goedkeuring
Na akkoord op de definitieve tekeningen stellen wij een offerte voor u op. We nemen de offerte uitgebreid met u door en staan open voor eventuele aanpassingen of onderhandelingen. Zodra u akkoord geeft, zetten wij de offerte om in een order.
Technische voorbereidingen
Onze projectleider zorgt voor de technische aansluittekening en bespreekt deze met u of het bouwteam. Indien nodig overleggen wij ook met de aannemers en andere betrokken partijen. Daarnaast regelen we de inkoop van materialen en sturen we de productie aan.
Planning & uitvoering
In overleg met onze projectleider stellen wij een gedetailleerde planning op. De projectleider meet de locatie opnieuw in, coördineert de monteurs en zorgt ervoor dat alles volgens planning verloopt, zodat de keuken op tijd en volgens afspraak geplaatst kan worden.
Plaatsing & oplevering
Op de geplande datum wordt uw keuken door ons team geïnstalleerd. Na de plaatsing lopen wij samen met u de keuken door en worden eventuele opleverpunten afgewerkt. Vervolgens stellen wij de apparatuur in bedrijf.
Ingebruikname & training
Zodra de keuken is opgeleverd, geven wij uitleg over de werking van de apparatuur. Indien gewenst verzorgen wij ook een training voor uw personeel, zodat zij de keuken en apparatuur optimaal kunnen benutten.
Nazorg & contact
Ook na de oplevering blijven wij in contact met u om ervoor te zorgen dat alles naar wens functioneert. Heeft u vragen of behoefte aan verdere ondersteuning? Wij staan altijd voor u klaar!
1. Intake & wensenbespreking
2. Ontwerp & tekening
3. Offerte & goedkeuring
4. Technische voorbereidingen
5. Planning & uitvoering
6. Plaatsing & oplevering
7. Ingebruikname & training
8. Nazorg & contact
De Librije 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De Librije

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De Librije

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PROJECT

Restaurant ’t Landhuys – Landgoed Tespelduyn

PROJECT

Restaurant Avans Hogeschool – Breda

PROJECT

Bistrot Centraal – Utrecht

PROJECT

De Vreemde Vogel – Vlaardingen

STORY

Ons MVO-beleid

STORY

Bunzl & SVZ gaan samenwerken

STORY

Nieuwe website

Ervaringen

blogs
Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voeg je koptekst hier toe
Voeg je koptekst hier toe
blogs
Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voeg je koptekst hier toe
Voeg je koptekst hier toe
blogs
Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voeg je koptekst hier toe
Voeg je koptekst hier toe

Veel gestelde vragen over bedrijfskeukens

Een goed functionerende bedrijfskeuken is efficiënt, veilig en hygiënisch. Belangrijke elementen zijn hoogwaardige apparatuur, een logische indeling voor optimale werkstromen en strikte hygiënenormen. Dit zorgt ervoor dat de keuken kan voldoen aan de hoge eisen van bedrijfscatering, vooral tijdens piekmomenten.

 

Een efficiënte indeling zorgt ervoor dat de verschillende werkprocessen, zoals ontvangst, opslag, bereiding en uitgifte, soepel op elkaar aansluiten. Dit verhoogt de veiligheid, bespaart tijd en voorkomt verstoringen in de keuken. Een goed geplaatste spoelkeuken bijvoorbeeld, optimaliseert het schoonmaakproces zonder andere keukenactiviteiten te belemmeren.

 

Hygiëne is van cruciaal belang in een bedrijfskeuken om voedselveiligheid te waarborgen. Bij het ontwerpen van een bedrijfskeuken houden wij rekening met gescheiden zones voor rauwe en bereide producten om kruisbesmetting te voorkomen. Daarnaast gebruiken wij materialen die gemakkelijk te reinigen zijn, wat bijdraagt aan een schone en veilige werkomgeving.

 

Wij raden hoogwaardige en betrouwbare apparatuur aan die is afgestemd op de hoge capaciteit die nodig is in een bedrijfskeuken. Apparatuur die snel grote hoeveelheden voedsel kan bereiden, is essentieel om aan de piekvraag te voldoen en om een constante kwaliteit van de maaltijden te waarborgen.

 

Wij bieden deskundig advies en begeleiding in elke stap van het proces, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie. Onze projectleiders zorgen voor een maatwerkoplossing die volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften en de capaciteit van uw bedrijfskeuken. We letten op de routing, indeling en keuze van apparatuur om een efficiënte en veilige werkomgeving te creëren.

 

Bij Schoondergang Van Zwanenburg hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We gebruiken verantwoord materiaal zoals roestvrij staal (RVS), dat 100% recyclebaar is en een lange levensduur heeft. Daarnaast selecteren we energiezuinige apparatuur en streven we naar oplossingen die zowel economisch als ecologisch toekomstbestendig zijn.

Een goed ontworpen bedrijfskeuken kan gezonde voedingskeuzes stimuleren door een efficiënte indeling en het gebruik van apparatuur die verse en voedzame maaltijden centraal stelt. Dit draagt bij aan de vitaliteit van medewerkers en bevordert een prettige en gezonde eetervaring binnen het bedrijf.

 

Ja, wij bieden volledige nazorg. Na de installatie geven wij uitleg over de werking van de apparatuur en kunnen we een training verzorgen voor het personeel. Ook na de oplevering blijven wij beschikbaar voor verdere ondersteuning en eventuele vragen, zodat alles naar wens blijft functioneren.