Grootkeukentechniek
Steeds meer grootkeukens in bijvoorbeeld hotels, horeca en bedrijfsrestaurants, kennen de professionele wijze waarop wij met grootkeukentechniek omgaan. Vanaf de eerste dag dat wij met een nieuwe keuken aan de slag gaan, merkt een opdrachtgever dat we het rigoureus anders aanpakken: gedegen en doordacht, niet alleen naar binnen kijkend, maar ook altijd afgestemd op wat er buiten de keuken aan de orde is. Wij zijn zeer nauw betrokken; voor Schoondergang Van Zwanenburg de enige manier om de juiste grip op het traject te houden en de enige manier om de kwaliteit te borgen die u vraagt. Bij de start van een keukenplan denken wij direct na over de materialen die nodig zijn om het geheel te laten werken. Van het geheel naar het detail en van het detail naar het geheel. Schoondergang Van Zwanenburg is gespecialiseerd in grootkeukentechniek.
In de werkplaats
Ons vakmanschap: elke tafel en meubel handgemaakt.
Eigen ontwerpers, eigen tekenaars, eigen productie, eigen planners, eigen projectleiders, eigen installateurs, eigen monteurs, eigen service en onderhoud. Omdat het ontwerpen van professionele keukens altijd maatwerk is, heeft Schoondergang Van Zwanenburg alles en iedereen die daar een belangrijke rol in speelt, in eigen huis. Omdat we geen half werk leveren.
Professionele grootkeukentechniek: onze aanpak en toewijding
Onze professionele grootkeukentechniek begint vanaf dag één. We pakken het rigoureus anders aan, met gedegen en doordachte oplossingen die niet alleen intern, maar ook extern zijn afgestemd. Onze nauwe betrokkenheid is essentieel voor Schoondergang van Zwanenburg om grip te houden op elk project en de gevraagde kwaliteit te waarborgen. Bij het opstellen van een keukenplan denken we direct aan de benodigde materialen, van geheel naar het detail en terug. Schoondergang Van Zwanenburg is dé grootkeuken leverancier.
Flexibel zijn waar nodig. Wat doe je bijvoorbeeld als je vandaag moet installeren en de blijkt dat de vloer op locatie nog niet klaar is? Dan gaan we terug naar de planning en zorgen ervoor dat deze opnieuw aansluit bij de aangepaste planning van de opdrachtgever. Gewoon doen. Net zoals we gewoon kiezen voor de beste oplossing en consistent voor kwaliteit gaan. We selecteren merken die bekend staan om hun jarenlange service en garantie, en ongeëvenaarde productkenmerken. Bij ons is ‘Service for Food’ geen product, maar een cultuur, een missie, een bloedgroep zo u wilt – een mentaliteit die in ons zit.
Focus op kwaliteit en grootkeukentechniek
Om kwaliteit te leveren, is het essentieel om het grotere plaatje te zien. Hierdoor kunnen we altijd nauwkeurig van het geheel naar het detail en vice versa navigeren. Fabricage in eigen beheer speelt hierbij een cruciale rol, met directe lijnen naar adviseurs en ontwerpers, om zo kwaliteit en perfect passende constructies te garanderen.
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!